Protect yourself – Corona is te verslaan!

Het Corona virus. We gaan het niet alleen merken doordat steeds meer bekenden en misschien zelfs jij of ik het gaat krijgen. Maar dan nog, het hoeft niet per se zoveel te betekenen. Niet iedereen wordt er (erg) ziek van. Ook in ons dagelijks leven merken we het inmiddels ook flink! Dat hoef ik verder niet te benadrukken, toch?

Gelukkig hebben we op de meeste dingen géén invloed, dus angst en paniek heeft geen zin.

Hoe dan ook, er zijn 3 dingen die je wél kan doen. En die ik even wil belichten:

Ten eerste: ga écht een beetje voorzichtig om met alles en neem het serieus.
Neem voorzorgsmaatregelen door vaker je handen te wassen, even geen handen schudden, hoesten in je ellebogen, en zo veel als kan thuis blijven als je je niet lekker voelt. Kleine moeite, toch? Al doe je het niet voor jezelf, doe het dan voor de zwakkeren en ouderen onder ons aan wie je het zou kunnen doorgeven, die wél echt een probleem hebben als ze ziek worden.

Ten tweede, laat dit gewoon een extra motivatie zijn om: GOED VOOR JOUW LICHAAM TE ZORGEN! 💖
Voed het met zoveel mogelijk goede voedingstoffen. (En dan bedoel ik natuurlijk niet al die blikgroenten wat iedereen aan het hamsteren is, maar verse groente en fruit). Beweeg regelmatig om een goede conditie te houden (dit kan je natuurlijk ook heel goed thuis doen met een thuis work-out). En denk aan je rust, ontspanning en slaap!

Allemaal ingrediënten om voor een goede gezondheid en weerstand te zorgen. Normaal gesproken al belangrijk, maar nu al helemaal, of niet?

Wat ik nog als extra doe om mijn immuunsysteem een boost te geven (ook belangrijk als er geen Corona is) is een hoge dosis EPA en DHA (BalanceOil) te nemen. Neem extra vit./mineralen én extra pre-biotische vezels en BOOST je immuunsysteem met beta-glucanen (Protect) dit is een must!

Dus geen paniek, wel bewuste keuzes. Niet alleen voor jezelf,maar ook voor je medemens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *