Dit is wat ons leven heeft veranderd

Mijn moeder belde, ze heeft haar vetzuren laten testen en ze is aan een vloeibare omega-3 gegaan! Dit had haar psychologe aangeraden… Ja, je leest het goed, haar psychologe! Doe even normaal, geld verspillen aan troep. Maar toch ging ik verder onderzoeken. Ik wilde weten wat dit nou precies was en wat hier zo speciaal aan is? Ik liet iemand bij mij thuis komen die mij alles haarfijn uit kon leggen over de producten en wat het verschil is tussen alle andere capsules en deze vloeibare.
Ken je het misschien nog van vroeger, die levertraan die wij en onze ouders kregen toen we jong waren? Dit is eigenlijk de vernieuwde versie, de levertraan 2.0. Alleen nu met een natuurlijk smaakje én de vloeibare versie neem je in op basis van lichaamsgewicht, want ja, jouw lichaam is anders dan een ander. Van de capsules mag je er 2 per dag innemen en de dosis mag je niet overschrijden.

Na de uitleg en haar verhaal was ik direct om. Ik heb mij ook laten testen. Ik gebruik namelijk al omega-3 capsules, dus ik ben wel heel benieuwd hoe ik uit die test kom. Ja ja, eerlijk is eerlijk, METEN = WETEN! Ik was al wel overtuigd van de vloeibare omega, dus ik begon er al wel aan terwijl ik wachtte op de uitslag van de test. En ja hoor, mijn gevoel was goed… Ondanks dat ik omega-3 gebruikte kwam ik niet goed uit de test.

En wat een veranderingen begon ik te ondergaan! Na verloop van tijd merkte ik toch dat ik rustiger in mijn hoofd werd en dat ik lekkerder in mijn vel kwam te zitten. Ik had meer energie en ik had minder behoefte aan suikers. Hmmm…

Mijn dochter had enorme klachten rond haar menstruatie. We werden door de huisarts van het kastje naar de muur werden gestuurd, terwijl mijn dochter steeds slechter in haar vel kwam te zitten en heel veel school miste. Ook haar heb ik laten testen. Oei, een kind van toen 12 jaar die dus ook slecht uit de test kwam… Hup, ook aan die vloeibare omega-3, want over de cyclus en omega-3 had ik me ook al ingelezen.

En ja, echt waar, mijn dochter zit nu lekker in haar vel, heeft nauwelijks nog klachten en ze hoeft eindelijk geen school meer te missen!

k heb het nu mijn missie gemaakt om mensen te laten inzien hoe belangrijk goede omega-3 is en wat dit kan betekenen voor nu en voor de toekomst. Want we worden steeds ouder, zien in dat we gezonder moeten leven, maar toch stijgt het medicijngebruik. Ik zet het nu zelfs standaard in in mijn eigen praktijk!

Wat doet omega-3 voor jouw lichaam?

· Voorkomt ontstekingen
· Voorkomt pijntjes en vage klachten
. Zorgt voor een mooiere huid
· Verlaagt het risico op hart-en vaatziekten, kanker, alzheimer, artritis, hersenbloedingen en andere ziektebeelden
· Je bent helderder in je hoofd
· Meer energie
· Betere opname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen
· Voor mij en eigenlijk iedereen ook heel belangrijk: het is een mega goede ondersteuner bij hormonale klachten zoals stemmingswisselingen, opvliegers en menstruatie klachten

Omdat ik het zo belangrijk vind en ik dit meer bekendheid wil geven, geef ik 20 GRATIS testen weg! LET OP: er zijn er inmiddels een paar vergeven, OP = OP, dus reageer snel! Wil jij weten of je in balans bent? Wil je weten of alle gezonde voeding die je nuttigt wel binnen in je cellen terechtkomt? Stuur mij dan een mailtje, en ik geef je heel graag informatie over de voorwaarden.

Zie de foto voor mijn eigen testuitslag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *