NIEUW: Huidverzorgingsproducten

Sta jij eigenlijk weleens stil bij wat je dagelijks op je huid smeert, waar je je tanden mee poetst en waar je je haren mee wast?

Dit zijn allemaal producten die jouw hormonen beïnvloeden en verstoren!

Anti-rimpelcrème, nachtcrème, bodylotion, huidserum, lekkere masker of scrub, goede zonnebrand, we gebruiken het allemaal zonder er eigenlijk bij na te denken wat het met je lichaam doet. We willen ons mooier maken, er jong uit blijven zien, maar eigenlijk zijn deze producten helemaal niet goed voor ons, ook dit is iets wat ons ziek kan maken.

Ja, maar ik neem het toch niet in?
Nee dat klopt. Maar al die stoffen die in het product zitten dringen toch echt onze huid binnen, onze bloedbaan in en het kan voor langere tijd in onze vetcellen worden opgeslagen. Deze stoffen passeren niet direct de lever, dus de lever kan niet direct haar ontgiftende werking doen. Het is dus echt ontzettend belangrijk WAT je op je huid smeert.

Maar ik heb het gevonden! Het bestaat al bijna 30 jaar, maar ik denk dat dit tot nu toe niet de juiste aandacht heeft gekregen en het wordt in mijn ogen niet genoeg gebruikt. Ik durf het zelfs in mijn mond te stoppen, en het is ook niet belastend voor de natuur!Naast de producten die je verzorgen van binnenuit kan je bij mij vanaf nu ook producten bestellen die je verzorgen van buitenaf! 100% vers,100% natuurlijk en 100% eerlijk. Vers gemaakt zonder conserveringsmiddelen. Géén rotzooi, geen schadelijke stoffen, maar wel 100% verse en 100% eerlijke verzorgingsproducten. Denk aan zonnebrand, tandpasta, bodylotion, verschillende crèmes, lotions, shampoos etc…

Bestellen? Dat kan HIER. Of wil je meer info of heb je hulp nodig stuur me dan een MAIL ik help je graag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *